Ukradol veci z garáže. Zlodej v liehovare. V ukradnutom aute bola aj zelenina

30.10.2008 Celý región

Ukradol veci z garáže: Na policajnú linku 158 oznámil včera popoludní 22 ročný muž z obce Dubinné, okr. Bardejov krádež vlámaním do garáže na sídl. Vinbarg v Bardejove.
Do garáže sa doposiaľ neznámy páchateľ vlámal v dobe od 9.10.2008 do 29.10.2008. Bez zjavného násilia odomkol vyklápacie plechové dvere a vošiel dnu. Tu bolo zaparkované neuzamknutého auta HONDA CRX, z ktorého ukradol predné športové sedadla a všetky štyri hliníkové disky. Zo samotnej garáže ukradol ďalšie štyri hliníkové disky s pneumatikami, reproduktory, dva zosilovače a bufer. Celková spôsobená škoda je vyčíslená na 136 500. - Sk. Polícia začala v prípade trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže.

Zlodej v liehovare:
Policajti z Chminianskej Novej Vsi vyšetrujú krádež v liehovare v obci Široké, okr. Prešov.
Ku krádeži došlo v dobe od 24.10.2008 do 29.10.2008. Zatiaľ neznámy páchateľ ukradol z liehovaru nerezové rúry, ktoré slúžili na chladenie záparu pri výrobe liehu a nerezové profily tvaru \"U\", ktorými boli tieto rúry navzájom pospájané. Taktiež popresekával a ukradol káble vedúce od rozvádzačov k prístrojom slúžiacim na výrobu liehu. Spôsobená škoda je predbežne vyčíslená na 200 000. - Sk. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže a prečin poškodzovania cudzej veci.

V ukradnutom aute bola aj zelenina:
Nočnú krádež osobného auta Škoda Octavia Combi vyšetrujú od včera popradskí policajti.
Na Tomášikovej ulici v Poprade mal pred obytným blokom 41 ročný Čech zaparkovanú svoju Škodu Octaviu Combi. V noci z utorka na stredu auto ukradol doposiaľ neznámy páchateľ, pričom s autom ukradol aj doklady od auta, 3 vrecia zemiakov, 3 kg rôznej inej zeleniny a detskú autosedačku. Spôsobená škoda je vyčíslená na 253 000. - Sk.
 

Vyberte región